Milf-Match.nl

Articles in Category: Goede Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. ECHTE sites op het gebied van Erotische Dating.

Nick

on maandag, 03 oktober 2016. Posted in Goede Ervaringen

Gelukkig dankzij Mens en Relatie

Ik ben uitstekend geholpen door relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en hebben mij goed begeleid. Hierdoor ben ik nog steeds gelukkig met mijn vriend. Kortom, een aanrader.

Pria

on vrijdag, 26 augustus 2016. Posted in Goede Ervaringen

Over nep gesproken

Ik zie hier een stuk staan over e-chat van mijnheer Finne, deze mijnheer heet Erwin en heeft zo ongeveer 5 facebookaccounts en en 7 twitter accounts Ik ben een van de dames die met hem in contact was, Helaas was ik niet de enige, maar met op zijn minst 10 andere dames. Dus wie bedondert er dan de boel? Ik heb inmiddels nu wel een paar keer een date gehad dus aan wie zou het nu leggen?

Rudi

on maandag, 15 februari 2016. Posted in Goede Ervaringen

Sugardating

Tot nu toe heb ik veel slechte ervaringen met sex dating sites. Waar ik wel positief over ben zijn sites die sugardating promoten. Zelf heb ik 2 keer via een dergelijke site afspraakjes kunnen maken. Laatste keer via www.suikermaatje.nl

Marco

on zaterdag, 13 juni 2015. Posted in Goede Ervaringen

Dating is Fun

Ik ben zelf al een tijdje lid van deze site, en het is even zoeken hoe het werkt maar dan is het ook wel logisch. Je kunt alles in 1 klik bereiken en dat is wel prettig. De moderators zijn erg behulpzaam en wat ik persoonlijk een ontzetten sterk punt vind is de manier waarop ze fakers van echt scheiden. Dit gebeurd op een hele simpele maar effectieve manier. Heb je geen stempel dan kun je ook van minder dingen op de site gebruik maken. Het is nog een jonge site (7 weken) maar ik ben wel onder de indruk

couple

on maandag, 29 december 2014. Posted in Goede Ervaringen

excitant.nl => swingersite voor stellen en dames

zitten nu al bijna 4 jaar op deze site. elke aanmelding gaat via webcam contact dus fakers uitgesloten. erg fijn dat hier geen mannen alleen zijn en alleen echte stellen en dames. nu ongeveer 3200 leden. de eerste maand krijg je een gratis all in abb en na die maand kan je kiezen. gratis profiel, hierbij kan je zelf 5 foto's plaatsen maar ook bij andere maar 5 foto's zien of all in. 17,50 per 3 mnd of 50 euro per jaar. hierbij kan je alles op de site.

rvpstel

on woensdag, 24 december 2014. Posted in Goede Ervaringen

www.excitant.nl

Begin je net met swingen en je wilt het rustig aan doen of je hebt al ervaring maar wilt niet elk weekend swingen. Dan is excitant echt een aanrader.

Hermke

on maandag, 24 februari 2014. Posted in Goede Ervaringen

eenvoudig uitvinden of de site fake is of niet

ga voor je inschrijft, of in ieder geval voor je geld uitgeeft op zo'n site even naar de algemene voorwaarden en zoek daar (met control-F) op het woord entertainment. Je zal snel zien dat 90% van de sites heeft staan dat er profielen zijn met ENTERTAINMENT als doel. Hiermee verdienen ze dus hun geld, verder zullen er niet veel echte vrouwen bij zitten.

KeesJan

on woensdag, 18 december 2013. Posted in Goede Ervaringen, Slechte Ervaringen

positief over dekofferinduiken.nl FAKE !!!!

Zie deze site hier staan als fake moet dit toch bestrijden. Al een tweetal geile dames ontmoet en ik ben toch echt niet de jongste. Het kan zijn dat er fake dames tussen zitten maar deze 2 waren toch echt niet fake.