Milf-Match.nl

Articles in Category: Slechte Ervaringen

Deel je ervaringen m.b.t. fake/nep-sites op het gebied van Erotische Dating.

Simon West

on zondag, 31 december 2017. Posted in Slechte Ervaringen

fake site contactx.nl

SCAM Site... trap hier niet in!. Ga je heen en weer berichten verzenden waarbij het klikt. Als je dan wat af wil spreken bij degene dan kunnen ze niet en hebben ze elke keer wat. Dom dat ik er ingetrapt ben... Blijkt maar weer, als het iets te mooi is om waar te zijn is, dan is dit meestal ook zo. Wegblijven dus!

Fernando

on donderdag, 28 december 2017. Posted in Slechte Ervaringen

https://sexdating.reviews

Ook op https://sexdating.reviews kan je zoeken of een site nep is of niet en er word reclame gemaakt voor goede datingsites. O.a. langswippen.nl & wiedatejij.nl staan op n° 1 en 2 als beste sites. Betalen per bericht is toch altijd fake dacht ik, maar probeerde toch en had hele goeie dates te pakken. Na een tijdje begon t te dagen dat steeds als er afgesproken moest worden ofwel t plots stil werd of de dame terug met een hele rits reeds gestelde of vage vragen begonnen. Ook t feit dat ik van alle dames slechts 1 bericht per dag kreeg, soms enkele of dat vele vragen op dezelfde manier geformuleerd werden. Ook raar was dat alhoewel de dames online waren je niet direct antwoord kreeg maar steeds tussen 21 & 24u, dan kwamen alle antwoorden als een lawine binnen. Op beide sites ontbreekt de pagina algemene voorwaarden. Mijn negatieve reviews werden ook steeds verwijderd van https://sexdating.reviews. Uiteindelijk moet ik met schade en schande vaststellen dat deze site dus NEP/FAKE is en dus ook https://sexdating.reviews een promoter is van NEPSITES. Dus zelfs als een website met reviews positief is betreffende een datingsite wees toch alert! Mijn ervaring is dat ALLE sites waarbij je per bericht moet betalen gewoonweg NEP/FAKE is.

Rewien

on dinsdag, 24 oktober 2017. Posted in Slechte Ervaringen

Oplichter Nastja Rak

Ik ben ook een oplichter via speurders tegen gekomen. Ze gebruikt de naam Nastja tegenwoordig.Nu is haar email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ze vraagt 30 euro voor bemiddeling voor de Poolse en Russische dames.Dan pas kan je met de dames afspreken. mevr Rak Bouwlust 131, 3162 SB Rhoon

Edward Heijn

on vrijdag, 11 augustus 2017. Posted in Slechte Ervaringen

Adres van oplichtster

ja ik ben opgelicht , ik zeg dit omdat ik stellig overtuigd was dat ik ook werkelijk met een dame in contakt kon komen, ik heb mevr.Rak een brief gestuu131 rnaar het adres Bouwlust 131 3162SB in rhoon, en kreeg zelfs een tel nummer te weten nr 0651807496, daarna werden de sporen al snel heel vaag, het koste mij €30,- euro, nadat het geld binnenwas, kreeg ik de ene na de andere smoes over tandarts bezoek, en dat ze niet zonder tanden naar buiten kon, omdat ze zich schaame, ik ben de hele lindelaan afgestruind, omdat ene Gradova daar zou wonen, maar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. krijg ik ook totaal geen antwoord meer, het is een dood end, helaas, ik wil dit toch even kwijt, en probeer maar eens sucses te scoren op het naam en nummer, wel geloof ik dat bij mevr Rak mijn ³

yumi087

on donderdag, 20 juli 2017. Posted in Slechte Ervaringen

hearts = fake

hearts is fake... ze zeggen niet dat ze fake zijn in de voorwaarden, er wordt gezegt dat ze fake profielen weren. maar de eerste vraag wat je krijgt is of je fotos wil delen.. bij elk contact bijna.. klantenservice is niet om over naar huis te schrijven ondanks dat ze proberen beleefd te blijven.. dus let op... ctrl-f, entertainment, fictie, fictief non-real, nep helpt niet (niet meer bij alles).

Peter

on zaterdag, 20 mei 2017. Posted in Slechte Ervaringen

Fake profielen

Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden. Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres. Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten. Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil. Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde. De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast) http://imgur.com/a/8aNMJ Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

incognito

on donderdag, 04 mei 2017. Posted in Slechte Ervaringen

Sexcontactoproep.nl

Zo fake als maar kan, continu de ene met de andere vraag doorstellen. Uitstellen van exacte gegevens als je wil "daten" voor locatie etc. Heb een bericht ontvangen van 1 persoon en wist binnen 5 minuten dat het fake was, de snelle manier van het noemen van schatje liefje blablabla. dan komt er nog bij dat (zoals eerder op deze site als advies werd geschreven) ik even de gebruikersnaam en woonplaats van desbetreffend contact eens heb opgezocht. wat blijkt: tig van datingsites met allemaal een betaaloptie. Behalve 1 site, dus via deze site eens gereageerd, tweedehands.net verassend geen antwoord meer mogen ontvangen van de persoon in kwestie. Wees dus alert op dit soort sites, onlangs een goede vriend leren kennen die "dit werk" zoals chatten op die sites zelf ook doet, blijkt dat deze mensen honderden euro's kunnen verdienen met elk bericht dat ze sturen, kost hun niks omdat zij de credits continu terug krijgen. Hij heeft me weten te vertellen dat ze de boot zo lang mogelijk af moeten houden, en als het dan echt aankomt dat ze boos worden of etc, ze dan het contact verbreken. walgelijk om mensen die minder sterk in de schoenen staan of onzeker zijn, op die manier te NAAIEN.

mmj

on zondag, 23 april 2017. Posted in Slechte Ervaringen

bar slechte site

www.sex-chatten.nl de meest slechte chat die ik mee maak tot nu toe veel fake meiden zogenaamt allemaal plaatjes om te zien spreken je aan en precies ne 14 andworden van hun plots weg wand naar 13 andworden van jouw kan je credits kopen. wille zogenaamt daten maar als het er op aan komt kenne ze je niet meer weten nergens van 1 grote oplichters bende

w. van der putten

on vrijdag, 20 januari 2017. Posted in Slechte Ervaringen

Nep

snapandfuck.nl Is ook een foute erotische dating site. staan alleen maar nep profielen in! elk bericht kost een credit, en als ze bijna op zijn gaan ze je warm maken voor een date, en als je bijgekocht hebt andwoorden ze niet! en bestoken ze weer met allemaal nieuwe verzoeken zelfs met pornografische afbeeldingen. waarvan ze zelf zeggen dat die niet geaccepteerd worden!

janps1958

on maandag, 16 januari 2017. Posted in Slechte Ervaringen

PerfectMatching.nl en date-nl.nl

Probeer contact re krijgen via marktplaats.nl met een vrouw in rubriek " vrouw zoekt man". Geen verwijzing naar een site. Krijg snel reactie terug maar chatten moet via een link. Gratis! Je wordt doorgestuurd naar PerfectMatching.nl. Inschrijven is inderdaad gratis. Chats moet je flink voor betalen. Dus zo fake als wat. Zelfs Marktplaats.nl is niet te , jammer dat internet zo onbetrouwbaar is geworden. Is eerder gebeurd maar nu verwijzijn naar date-nl.nl. Dus heren trap hier niet in

Theo van Geldrop

on dinsdag, 18 oktober 2016. Posted in Slechte Ervaringen

Dating bedrog Natasha Rak (sex-afspraak@hotmail.com)

Graag wil ik mensen waarschuwen voor Natasha Rak, die aanbiedt dat zij Poolse en Russische vrouwen voor je kan regelen, voor gratis seks. Wil je afspreken met zo'n vrouw, dan moet je haar eerst wel 30 euro (zwart) toesturen naar haar adres in Rhoon. Ik heb tweemaal 30 euro naar haar adres gestuurd en tweemaal geprobeerd met de betreffende Poolse/Russische dame een ontmoeting en afspraak te krijgen, maar dat is me tot op heden, na vele weken, nog niet gelukt. Er zijn altijd allerlei smoezen, waardoor het niet door kan gaan. En op een gegeven moment hoor je helemaal niets meer van de dames. Meer informatie over deze gang van zaken vind u op: http://fideset.simplesite.com/